Grundläggande livesändningar HMK Media erbjuder

Videoplattform

För att sända live via webbtv behöver man en videoplattform som ser till att skicka livesändningen till alla tittare. Om ni inte redan har en leverantör för detta så hjälper vi er med detta efter era krav och behov då vi arbetar med flera av dom största webbtv leverantörerna.

Läs mer

Tillval

Vi skräddarsyr allt efter era behov och önskemål. Har ni behov av fler kameror, vi fixar det! Era tittare kanske inte har möjlighet att se på livesändningen, då kan vi lägga till telefonkonferens där era kunder ringer in  från telefon oavsett var dom befinner sig och lyssnar istället och finns även möjlighet att välja till att man kan ställa frågor direkt i livesändningen.

Behöver ni ta med era utomlandskontor med i livesändingen? Inga problem, då kan vi till exempel koppla upp dom via Skype direkt in i livesändningen. Möjligheterna är nästa oändliga.

Storbildproduktion

När ni har ett event ta kontakt med oss om storbildproduktion för att ert innehåll och mål med eventet ska presenteras på ett snyggt och proffsigt sätt.
Vi riktar kameror mot scen och publik för att alla i lokalen ska kunna se vad som händer, även om du sitter längs bak, och detta mixas till en levande storbildproduktion både i lokalen, liksom för eventuell dokumentation och livesändning.

Exempel

Här är några exempel på livesändningar vi producerat genom åren. Det är bara fantasin som sätter gräns på vad man kan livesända, så kom till oss med era idéer på vad ni vill göra.

  • sportevent
  • konsert
  • kvartalsrapporter
  • seminarier
  • utbildning