• Webbtv produktion på Waterfront
  • Webbtv produktion, ljudmixer

Vi är här för att serva dig

HMK Media är ett produktionsbolag i Stockholm som startade 2011 för att hjälpa företag, myndigheter och organisationer att kommunicera levande och engagerande live- och ondemand producerad webb-tv till ett attraktivt pris. Genom åren har vi utvecklat nya tjänster och i vår expertis ingår numera också film och fotografering, både från marken och även från luften med drönare. Ledord som vi jobbar efter är ansvar, engagemang, förnyelse och ärlighet. Detta genomsyrar allt vi gör både internt och externt och vi utgår alltid från kundernas behov

Vi servar främst den Svenska marknaden, men har också hela världen som verksamhetsområde. Nyfiken på att komma igång med webb-tv, film och fotografering? Kika på våra tjänster, läs några av våra case och kontakta oss!

Vår filosofi

Att kommunicera med video och bilder är något som många ser som självklart idag och vi har många företag som idag förlitar sig på HMK Media för att nå ut med sitt budskap. Vi ska vara smidig för våra uppdragsgivare, och att vi på HMK Media upplevs som en trygg, flexibel och engagerad leverantör.

Bolagsinformation

Bolagsnamn: HMK Media
Grundat: 2011
Org.nr: 760621-7177
Momsregistreringsnummer: SE760621717701
Innehar F-skattebevis.
Bank Giro: 763-0833
SWIFT: ELLFSESS
IBAN: SE76 9020 0000 0902 2696 2212

Grundaren

Mikael Kihlman
Mikael KihlmanGrundare
Mikael Kihlman startade HMK Media 2011, men har en lång bakgrund inom media. Utbildad flygmekaniker och gjorde militärtjänst i Flygvapnet men kom snabbt in på media. Utbildade sig vidare till webbutvecklare, digital media och multimediaproducent och började jobba som webbutvecklare 1999 och där sända, den dåvarande statsministern Göran Persson, live via webbtv för första gången. Har jobbat inom flera olika positioner genom åren så som Technical Operation manager, bildproducent, fotograf, studioman, ljudtekniker, streamintekniker.

På fritiden åker han gärna snowboard på vintern, som han har tävlat inom under många år på -90 talet, och hoppar fallskärm på sommaren. Har genom åren blivit mer fokus på att fotografera och filma snowboard, fallskärmshoppning och annan actionsport. Bland annat är han fotograf under ESG, Extreme Sports Gathering, som är ett event för actionsportutövare.