HMK Media anpassar lösningar med drönare för olika branscher

Bara fantasin sätter gränserna. Vi använder den senaste tekniken inom flygfoto och flygfilm och kan levererar fotografier i både RAW- och JPEG-format

och film i upp till 4K-upplösning!

Reklam

Visa upp ditt företag eller produkt på ett annorlunda sätt och stärk ditt personliga varumärke! Vi kan hjälpa till med allt från enstaka flygbilder till en komplett presentationsvideo med både flyg- och markbilder för hemsida eller reklam.

Har du ett hotell, golfbana, turistanläggning eller en geografisk plats som du vill marknadsföra? Använd oss på HMK Media för att skapa unika vyer med vår drönare och bygga varumärke och locka gäster. På ett snyggt och professionellt kan ni till exempel visa nedfarter eller golfbanans sträckning.

Inspektion

Behöver ni ha något inspekterat och som är svårt att komma åt eller är på höghöjd kan vi hjälper er med flyginspektioner. Vi inspekterar allt från tak, skorstenar, master, solceller till vindkraftverk, broar, elnät.

Det är ett snabbt och enkelt alternativ till skylift eller klättring för inspektion av höga, svårtillgängliga delar av byggnader, master och maskiner.
Ni berättar vad som behöver inspekteras, vilka vinklar och detaljer som är viktiga att dokumentera. Ni väljer om ni vill ha det filmat eller fotograferat alternativt både och.

Fastighet

Öka intresset för dina lokaler och fastigheter. Vi kan ge er översiktsbilder från luften och på ett mer inspirerande sätt visa hur det ser ut runtomkring på området och för att framhäva de bästa sidorna med dess geografiska läge.

Skapa intresse för färdiga eller pågående byggprojekt och presentera det på ett mer inspirerande och engagerande sätt än någonsin tidigare. Vi kan dokumenterar projekten under resans gång, från första spadtaget till invigning. Eller varför inte ta reda på vilken vy hyresgästerna kommer att få från 10:e våningen innan huset är byggt.

Valmöjligheterna är oändliga och vi hjälper er gärna med att visa era hyresgäster och investerare ett nytt spännande sätt att uppleva dina lokaler på.

Evenemang

Sport, konserter, bröllop, vi erbjuder att hjälpa till att dokumentera olika typer av evenemang både med film och fotografering från vyer som annars är omöjliga att komma åt utan drönare.

Vi kan även kombinera det med att livestreama i HD format ner till marken och som ger stora visningsmöjligheter på storbild eller ut live via webbtv och i kombination med större produktion med kameror på marken.

Mäklare

Visa upp era objekt från ovan och med fina filmer och fotografier som ger en professionell och snygg presentation. Uppskattat av köpare och sätter er fastighet i ett sammanhang och ökar intresset för dina försäljningsobjekt och framhäver dess bästa sidor.

Ta din försäljning till nästa nivå!

Privatpersoner

HMK Media vänder sig inte bara till företag utan även till privatpersoner. Vill Du ha ett vackert foto på ditt hus, sommarstuga, eller familjegården från ovan? Det kan vara ett härligt minne att hänga upp i vardagsrummet.

Du kanske vill få ditt bröllop filmat från ett helt nytt perspektiv. Vi filmar och fotar ditt bröllop och fångar ett av livets vackraste ögonblick från ovan.

Tillstånd och certifiering

HMK media har tillstånd för obemannade luftfartyg från Transportstyrelsen. Vi är flygansvarsförsäkrade via Inter Hannover som kommersiell operatör av UAS. Vi följer försvarsmaktens regler för spridning av flygfoto och film och innehar självgranskningsrätt, vilket innebär att vi snabbt kan leverera material till kund för publicering.

Transportstyrelsen
Inter Hannover - flygförsäkring
Försvarsmakten

Säkerhet vid flygning

Alla våra drönare har många fail-safe funktioner för att minimera risken vid flygning. Vi flyger aldrig över människor eller djur som inte ingår i produktionen, och förbehåller oss rätten att ställa in eller avbryta en flygning om väder (vid nederbörd eller vindar över 10 m/s) eller andra omständigheter påverkar säkerheten för person eller egendom.

Det är alltid piloten som har sista ordet och bestämmer om det ska flygas eller inte.

Teknik och utrustning

Vi använder olika typer av drönare för att med stor flexibilitet och kostnadseffektivitet erbjuda högkvalitativ flygfoton och flygfilm för varje unikt tillfälle. Maskinparken utgörs av quadkopter (4 motorer) och hexakopter (6 motorer) Fördelen med quadkopter är att den är liten och smidig och kan användas när det är trångt vid inspelningsplatsen eller om man behöver vara mobil och förflytta sig snabbt då den ryms i väska som man kan ta med på ryggen.

Den stora hexakoptern ger en större stabilitet som är viktig vid foto- och filmproduktion i luften, står emot väder och vind bättre. Den kan även ta större last i vårt fall en Panasonic GH4 som är känd för sin otroliga kvalité för filminspelning.

Båda maskiner klarar att filma i 4K och flygfotografering i RAW format.