Uppgradera din DJI sändare

DJI Phantom 3 HDMI output moduleNär man köper en DJI Phantom 3 så har den medföljande sändaren bara ett usb uttag för att koppla till en telefon eller surfplatta för att se vad kameran spelar in. Men det finns ett tilbehör, HDMI output module, man kan köpa och montera. Med denna får man en hdmi utgång som man kan koppla till som exempel en skärm eller tv som har hdmi ingång. Då kan man se bilden från kamera på en större skärm. Vi på HMK Media använder bland annat Phantom 3 pro till våra produktioner och vi kommer att köpa in denna för att testa att sända video live från luften direkt till antingen TV eller webb-tv.

Hur man uppgraderar

Om man söker på internet så hittar man diverse tutorials hur man byter ut denna då man kan göra detta själv. På bland annat denna sida vi har hittat finns det en steg för steg förklaring hur detta går till och den är på engelska, Upgrading your DJI Phantom 3 Controller.

Köpa HDMI output module

Modulen finns att köpa på många svenska shoppingsajter specialiserade på drönare. Den går även att köpa direkt från DJI:s egna webbshop.